U bevindt zich nu hierHomeMeubels

Meubels44

Een badkamer is geen badkamer zonder de juiste meubels

FG Design serie Kera

FG Design serie Kera

FG-Design

kera60s

€ 910-€ 672-
Ink serie Ufo

Ink serie Ufo

Ink

ufo120

€ 3149-
Ink serie Ufo

Ink serie Ufo

Ink

ufo80

€ 1982-
Ink serie Ferro

Ink serie Ferro

Ink

ferro140

€ 1967-
Ink serie Tablet

Ink serie Tablet

Ink

tablet120

€ 1712-
Ink serie Tablet

Ink serie Tablet

Ink

tablet100

€ 1469-
Ink serie Dock

Ink serie Dock

Ink

dock80

€ 1663-
Ink serie Dock

Ink serie Dock

Ink

dock100

€ 1294-
Ink serie Dock

Ink serie Dock

Ink

dock120

€ 1979-
Ink serie Factor

Ink serie Factor

Ink

factor100

€ 1494-
Ink serie Factor

Ink serie Factor

Ink

factor120

€ 1591-
Ink serie Factor

Ink serie Factor

Ink

factor160

€ 2602-

Badkamermeubels van Sanisale

Een badkamer is niet compleet zonder badkamermeubels. Wanneer je een nieuwe badkamer gaat aanschaffen is het raadzaam om na de het kiezen van de tegels en de douche/bad verder te gaan naar het kiezen van het meubilair. Hier begint het inrichten van de badkamer ten slotte. Als je de basis van de badkamer hebt kun je verder gaan met de toebehoren en accessoires.

Verschillende soorten badkamermeubels

Bij een badkamermeubel denk je misschien aan een meubel waar alles in zit. Spiegel, wastafel, kraan, opbergruimte en verlichting. In dit geval hebben we het over complete badkamermeubels. Dat is fijn omdat je op die manier één praktisch badkamermeubel hebt waarbij alles ook nog eens perfect op elkaar aansluit.

Maar wanneer je liever verschillende onderdelen met elkaar wil combineren, kun je kiezen voor losse elementen. Denk aan een losse badkamerkast, wastafelkast, spiegels en verlichting. Op deze manier kun je eindeloos combineren en een unieke stijl aan jouw badkamer geven.

Waar moet ik op letten bij het kopen van badkamermeubels?

  • Materiaal: Hierbij dien je goed te kijken naar jouw eigen leefsituatie. Waar krijgt het meubel mee te stellen. Zo wordt er in huishoudens met kinderen vaak gekozen voor materialen die tegen een stootje kunnen en makkelijk zijn in het onderhoud. Woon je alleen of alleen met jouw partner? Dan zien we dat de badkamer vaak een plek is waar men zich terug kan trekken en kiest men voor meer natuurlijke materialen.
  • Natuurlijke materialen: Wat wij tegenwoordig veel terugzien in de Nederlandse badkamer is bijvoorbeeld een houten wastafelkast met een opbouw wasbak van graniet of ander natuursteen. Maar zoals al eerder aangegeven kun je eindeloos combineren met verschillende producten en verschillende materialen.
  • Laatste trends: Meer en meer zien we bepaalde “luxe snufjes” steeds meer terugkomen als de standaard. Zo worden de meest recente badkamermeubels in 90% van de gevallen geleverd met soft closing lades. Dit is geruisloos en voorkomt beschadiging aan het meubel bij te hard dichtdoen.

Gedegen advies over badkamermeubels

Een badkamermeubel kies je altijd met oog op de langere termijn. Wij kunnen jou perfect adviseren welke materialen en combinaties voor jou de beste keuze zijn. Hierbij houden wij altijd rekening met het budget en de technische aspecten.

Kom daarom langs in één van onze showrooms, maak online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op. Dan helpen wij je bij het realiseren van jouw droombadkamer.