Logo

U bevindt zich nu hierHomeMeubels

Meubels77

Een badkamer is geen badkamer zonder de juiste meubels

Altijd een vestiging bij u in de buurtU heeft altijd de scherpste prijsPersoonlijk contact & advies
Altijd een vestiging bij u in de buurtU heeft altijd de scherpste prijsPersoonlijk contact & advies

Wanneer u een nieuwe badkamer gaat aanschaffen is het raadzaam om te beginnen bij het meubilair. Hier begint tenslotte de basis. Vanuit de basis kunt u verder gaan met de toebehoren en accessoires.(link)

Verschillende soorten badkamermeubels

Bij een badkamermeubel denkt u misschien aan een meubel waar alles in zit. Spiegel, wastafel, kraan, opbergruimte en verlichting. In dit geval hebben we het over complete badkamermeubels(link). Maar wanneer u liever verschillende onderdelen met elkaar wil combineren, kunt u kiezen voor losse elementen.

Denk aan een losse badkamerkast, wastafelkast en planken. Op deze manier kunt u eindeloos combineren en een unieke stijl aan uw badkamer geven die niemand anders heeft.

Waar moet ik op letten bij het kopen van badkamermeubels?

Materiaal. Hierbij dient u goed te kijken naar uw eigen leefsituatie. Waar krijgt het meubel mee te stellen. Zo wordt er in huishoudens met kinderen vaak gekozen voor materialen die tegen een stootje kunnen en makkelijk zijn in het onderhoud. Woont u alleen of alleen met uw partner zien we dat de badkamer vaak een plek is waar men zich terug kan trekken en kiest men voor meer natuurlijke materialen.

Wat wij tegenwoordig veel terugzien in de Nederlandse badkamer is bijvoorbeeld een houten wastafelkast met een opbouw wasbak van graniet of ander natuursteen.

Zoals al eerder aangegeven kunt u eindeloos combineren met verschillende producten en verschillende materialen.

Meer en meer zien we bepaalde “luxe snufjes” steeds meer terugkomen als de standaard. Zo worden de meest recente badkamermeubels in 90% van de gevallen geleverd met soft closing lades. Dit is geruisloos en voorkomt beschadiging aan het meubel bij te hard dichtdoen. Benieuwd geworden? Bekijk ons hele soft closing assortiment hier (internal link)

Gedegen advies over badkamermeubels

Een badkamermeubel kiest u altijd met oog op de langere termijn. Wij kunnen u perfect adviseren welke materialen en combinaties voor u de beste keuze zijn. Hierbij houden wij altijd rekening met uw budget en de technische aspecten.

Kom daarom langs in één van onze showrooms of neem telefonisch contact met ons op. Dan helpen wij u bij het realiseren van uw droombadkamer.