Gratis Lijm en Voeg! I Sanisale · Sanisale
Logo

U bevindt zich nu hierHomesanitairwinkels

Lijm en voeg35

Lijm en Voeg - Onmisbaar voor uw vloer

Kent u dat? U heeft een prachtige vloer aangeschaft, overal aan gedacht en alles tot in de puntjes geregeld, maar dan…. Voor de plaatsing van uw vloer, heeft u nog het een en ander nodig. Namelijk: Lijm en voeg!

Kostenpost? Deze week niet! U krijgt deze week bij aanschaf van een complete woonvloer, de bijbehorende lijm en voeg helemaal gratis! Bij ons heeft u altijd korting en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In iedere tegeloutlet van Sanisale hebben wij een ruime keuze uit tegels en er is ook altijd een deskundige in de buurt om u te voorzien van goed en eerlijk advies. Tevens kunnen wij een 3D ontwerp maken van hoe uw gekozen woonvloer uiteindelijk staat in uw badkamer (of andere ruimte!).

Tegelvloeren bij Tegeloutlet Sanisale

Niet voor niets dragen wij de naam tegeloutlet.  Wij hebben in onze badkamerwinkels een breed scala aan kleine, middelgrote - en grote tegels. Iedere woonvloer heeft natuurlijk voordelen maar een tegelvloer spant hierin de kroon.

Een tegelvloer:

  • Is zeer onderhoudsvriendelijk
  • Heeft een zeer sterke toplaag, ofwel glazuur. Dit maakt uw woonvloer direct super duurzaam.
  • Combineert uitstekend met een vloerverwarming vanwege de warmtegeleiding.
  • Biedt talloze mogelijkheden wat betreft ontwerp, afmeting en stijl.

Inspiratie voor woonvloeren

In al onze badkamerwinkels hebben wij vele verschillende badkameropstellingen staan, hier kunt u volop inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer en sanitair.

Kom eens vrijblijvend langs in een van onze vestigingen. Kies hieronder de tegeloutlet in uw regio.