Gratis Lijm en Voeg! I Sanisale · Sanisale
Logo

U bevindt zich nu hierHomesanitairwinkels

Lijm en voeg36

Lijm en Voeg - Onmisbaar voor uw vloer

Ken je dat? Je hebt een prachtige vloer aangeschaft, overal aan gedacht en alles tot in de puntjes geregeld, maar dan…. Voor de plaatsing van je vloer, heb je nog het een en ander nodig. Namelijk: Lijm en voeg!

Kostenpost? Deze week niet! Je krijgt deze week bij aanschaf van een complete woonvloer, de bijbehorende lijm en voeg helemaal gratis! Bij ons heb je altijd korting en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. In iedere tegeloutlet van Sanisale hebben wij een ruime keuze uit tegels en er is ook altijd een deskundige in de buurt om je te voorzien van goed en eerlijk advies. Tevens kunnen wij een 3D ontwerp maken van hoe jouw gekozen woonvloer uiteindelijk staat in jouw badkamer.

Tegelvloeren bij Tegeloutlet Sanisale

Niet voor niets dragen wij de naam tegeloutlet. Wij hebben in onze badkamerwinkels een breed scala aan kleine, middelgrote - en grote tegels. Iedere woonvloer heeft natuurlijk voordelen maar een tegelvloer spant hierin de kroon.

Een tegelvloer:

  • Is zeer onderhoudsvriendelijk
  • Heeft een zeer sterke toplaag, ofwel glazuur. Dit maakt jouw badkamervloer direct super duurzaam.
  • Combineert uitstekend met een vloerverwarming vanwege de warmtegeleiding.
  • Biedt talloze mogelijkheden wat betreft ontwerp, afmeting en stijl.

Inspiratie voor woonvloeren

In al onze badkamerwinkels hebben wij vele verschillende badkameropstellingen staan, hier kun je volop inspiratie opdoen voor jouw eigen badkamer en sanitair.

Kom eens vrijblijvend langs in een van onze vestigingen. Kies hieronder de tegeloutlet in jouw regio.