U bevindt zich nu hierHomeKranen

Kranen536

Wij hebben kranen van topmerken

 FG Design serie Grant wastafelkraan

FG Design serie Grant

FG-Design

243710

€ 290-€ 166-
FG Design serie Victor wastafelkraan

FG Design serie Victor

FG-Design

243711

€ 306-€ 174-
FG Design serie Tarma wastafelkraan

FG Design serie Tarma wastafelkraan

FG-Design

294255

€ 203-€ 117-
FG Design wastafelkraan

FG Design wastafelkraan

FG-Design

294252

€ 159-€ 92-
 FG Design serie Tarma wastafelkraan

FG Design serie Tarma

FG-Design

294251

€ 159-€ 92-
 FG Design serie Tarma wastafelkraan

FG Design serie Tarma

FG-Design

294250

€ 136-€ 78-
 FG Design serie Rombo wastafelkraan

FG Design serie Rombo

FG-Design

294201

€ 239-€ 137-
 FG Design serie Rombo wastafelkraan

FG Design serie Rombo

FG-Design

294190

€ 255-€ 146-
 FG Design serie Cross wastafelkraan

FG Design serie Cross

FG-Design

294130

€ 180-€ 104-
 FG Design wastafelkraan

FG Design wastafelkraan

FG-Design

294114

€ 153-€ 87-
FG Design serie Cadans wastafelkraan verhoogd

FG Design serie Cadans

FG-Design

294105

€ 197-€ 114-
FG Design serie Lima wastafelkraan

FG Design serie Lima wastafelkraan

FG-Design

293950

€ 127-€ 73-

Het is misschien niet het eerste waaraan je denkt bij bijvoorbeeld de verbouwing van jouw badkamer. Maar je kunt ook niet zonder: kranen. Kranen zijn essentieel voor jouw badkamer en fungeren daarnaast als dé kers op de taart. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. De keuze voor een kraan is dan ook niet zo 1,2,3 gemaakt.

Soorten kranen

Voor al jouw kranen kun je bij ons terecht. Wij hebben van vele topmerken een brede collectie:

  • Badkranen
  • Fonteinkranen
  • Douchekranen
  • Wastafelkranen

Waar dien ik op te letten bij het uitkiezen van een kraan?

De keuze is reuze. Om door de vele bomen het bos te kunnen blijven zien, is het raadzaam om jezelf een aantal vragen te stellen:

Welke stijl hanteer ik? Allereerst is het raadzaam om de stijl van jouw badkamer vast te stellen. Houd je van strak en modern, landelijk en is praktisch comfort voor jou van het grootste belang? Een aparte kraan kan net dat extra beetje glamour geven aan jouw moderne badkamer of juist die moderne tough aan jouw klassieke badkamer.

Mengkraan of een thermostaatkraan? Bij een thermostaatkraan regelt een ingebouwde thermostaat de watertemperatuur en kun je de kraan met twee knoppen bedienen. Één voor de hoeveelheid water en één voor de watertemperatuur.

Inbouwkraan of opbouwkraan? De naam zegt het al, wanneer een kraan is ingebouwd is zie je enkel de uitloop van de kraan en de bedieningspanelen ervan. De rest is allemaal in de muur verwerkt. Dit zien we tegenwoordig veel terug in de modernere badkamers. Maar ook in badkamers met een andere stijl is dit een optie die zeker het overwegen waard is.

Lage uitloop of een hoge? Bij fontein-wastafels wordt vaak gekozen voor een kraan met een lage uitloop. Dit neemt weinig ruimte in beslag en bij een fontein hoef je vaak enkel de handen te wassen. Kranen met een hoge uitloop zijn zeer praktisch bij bijvoorbeeld een bad of wanneer je kiest voor een opbouw wastafel.

De perfecte kraan voor jou!

Veelvoorkomende kranen zijn over het algemeen de “moderne kranen”. Verbouw je bijvoorbeeld jouw badkamer met oog op een goede verkoop? Dan adviseren wij je een moderne kraan te kiezen. Deze kranen worden algemeen breed gewaardeerd, zijn goed betaalbaar en in vele uitvoeringen te verkrijgen.

Naast kranen waarbij jezelf de waterloop regelt hebben wij ook een ruime keuze in elektronische kranen. Deze zijn zeer hygiënische en waterbesparend. Ook nog eens goed voor het milieu!

Online jouw kraan bestellen

Of je nu op zoek bent naar een wastafelkraan, badkraan, douchekraan, watervalkraan of fonteinkraan, met ons brede assortiment kranen is er altijd een kraan te vinden die perfect bij jou én je budget past. Je kunt jouw kraan gemakkelijk online bij ons bestellen. Vervolgens kun je jouw bestelling bij de door jou gekozen vestiging ophalen. Met onze vele vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

Wens je meer advies over kranen of een specifieke kraan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om jou te helpen.