Tips voor jouw nieuwe badkamer

Ben je bezig met het inrichten van jouw nieuwe badkamer? Dan kun je misschien wat hulp gebruiken. Het is een overweldigend project en daarom helemaal niet raar als je niet weet waar je moet beginnen. Daarom hebben wij een aantal tips voor je opgesteld waar je misschien in eerste instantie niet zelf over had nagedacht.

Sanisale - badkamer-rotterdam04

Verlichting in de badkamer

Verlichting is in de badkamer cruciaal. Meestal kiest men niet voor heel veel ramen in de badkamer vanwege privacy. Dit is logisch, maar natuurlijk licht maakt een ruimte wel mooi open en groot. Probeer daarom altijd ten minste één raam in de badkamer te verwerken en werk in kleine ruimtes vooral met lichte kleuren. Op die manier kun je jouw badkamer groter doen ogen dan deze daadwerkelijk is.

Twijfel je over de lichtbalans in jouw badkamer? Het is altijd goed om een badkamerspecialist te vragen. Maak hier een afspraak.

Sanisale - licht

Doe inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer!

Deze tip ligt wellicht voor de hand maar is toch zeer belangrijk voor het inrichten van jouw badkamer. Doe eerst badkamer inspiratie op! Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van inspiratiemagazines maar ook Pinterest is een goede manier om inspiratie op te doen. Volg je ons al? Zo niet, volg ons dan op Pinterest. Wij posten wekelijks nieuwe inspiratie en eventuele kortingsacties. 

Ons inspiratiemagazine kun je hieronder gratis aanvragen. O en bij het aanvragen van dit magazine, ontvang je ook nog eens €500,- euro korting op je badkamer! 

Durf keuzes te maken

De badkamer is meestal niet de grootste ruimte. Het is dan belangrijk dat je keuzes durft te maken. Als je beperkt de ruimte hebt, zul je bijvoorbeeld moeten kiezen tussen een dubbele wastafel of een toilet in de badkamer. Wat vind je dan belangrijker? Denk hier van te voren over na als niet alles mogelijk is.

Sanisale - indeling

Tip: Er zijn opbergmethoden te verkrijgen zoals dubbele lades, hangkasten en bad/douchecombinaties om ruimte te besparen. Wil je meer tips voor een kleine badkamer. Lees dan dit inspiratieblog!

Advies en inspiratie voor jouw nieuwe badkamer

Wil je advies voor het inrichten van jouw nieuwe badkamer? Onze badkamerexperts denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale badkamer al in gedachten? Vraag dan in één van onze badkamer showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw badkamer er in werkelijkheid uit komt te zien.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind hier de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanisale heeft de badkamer die bij jou past

waar je ook naar op zoek bent

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Mosa
Arblu
KS Plafonds
Novellini
Jacuzzi
Aquasound
Hansgrohe
Instamat
Duravit
Axor
HIPP-design
Grohe
Pastorelli
Ink
Geotiles
Pelipal
Brauer
Haceka
HSK
Cleopatra
Coba
Geberit
MAGNUM
Geesa

Sanisale, dé badkamer specialist

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanisale is een landelijke franchiseformule.

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.