Logo

U bevindt zich nu hierHomeGarantie en service

Garantie en service

Wij werken alleen samen met daarvoor speciaal geselecteerde fabrikanten en leveranciers. De fabrikanten en leveranciers waar wij onze sanitair en tegel producten inkopen, zijn voorzien van de modernste technologie en fabriceren volgens de allerlaatste ISO normen. Dit betekent dat alle producten die de fabriek of een magazijn verlaten , gegarandeerd voldoen aan de verwachtingen die u als klant daaraan mag verbind en. Door de fabrikanten worden dan ook voor de markt ongekend strenge kwaliteitseisen gehanteerd.

Daarnaast hanteert Sanisale uiteraard de geldende fabrieksgaranties en wettelijke garantietermijnen. Deze termijnen kunnen wel oplopen tot 5 a 10 jaar garantie. Uiteraard zal Sanisale altijd haar best doen om wanneer er een beroep op garantie wordt gedaan dit zo optimaal mogelijk voor u op te lossen.

Klachten

Sanisale streeft naar 100% tvredenheid bij al haar klanten. Mocht u desondanks toch een klacht of ervaring hebben die u met ons zou willen delen, dan kunt u deze mailen naar: ervaring@sanisale.com

Na ontvangst van uw klacht, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en zullen wij de verdere procedure met u bespreken.

Sanisale staat altijd voor u klaar!