U bevindt zich nu hierHomeDouchesVouwdeuren

Vouwdeuren1

Vouwdeuren voor uw doucheruimte vindt u hier

FG Design serie Flex

FG Design serie Flex

FG-Design

rqpf8080

€ 1046-€ 773-

Wat is een douche vouwdeur?

Een vouwdeur is een deur die in 2,3 of 4 delen ingevouwen kan worden bij het openen. Vouwdeuren zijn in verschillende formaten en materialen te verkrijgen

Voordelen van vouwdeuren

Vooral bij bad-douche combinaties wordt er vaak gekozen voor een vouwdeur. Dit vanwege de mogelijkheid om bij het badderen de rest van de badkamer niet nat te laten worden. Met een vouwdeur kunt u een deel van het bad naar wens afsluiten. 

Een vouwdeur is ideeaal in kleinere badkamers. U hoeft namelijk geen rekening te houden met de draaicirkel van een draaideur of een pendeldeur. 

Type vouwdeuren

Een vouwdeur in de douche is beschikbaar in een aantal diverse uitvoeringen. Op zoek naar een compacte vouwdeur van 90 x 90cm of specifiek op zoek naar 80 x 80cm? Dankzij de verschillende modellen valt daar eenvoudig online een keuze uit te maken. Bovendien kunt u gebruik maken van een douche vouwdeur in chroom met zilver hoogglans, bijvoorbeeld voorzien van helder glas. U heeft de uitstraling van de douche op die manier gewoon zelf in de hand, terwijl u er met de vouwdeuren voor de douche tevens voor kunt zorgen dat er geen kostbare ruimte verloren zal gaan.

Materiaal

In de keuze voor glas zijn er vele opties mogelijk. Een enkele greep:

  • Helder glas
  • Melkglas
  • Chinchilla glas
  • Spiegelglas
  • Rookglas

Meer weten?

Wenst u advies bij de aanschaf van een vouwdeur of bent u op zoek naar inspiratie? 

Wij staan u graag te woord. Wij hebben alle benodigde kennis in huis om u te kunnen voorzien van deskundig advies op maat. 

Natuurlijk bent u van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland. Geen zin om de deur uit te gaan? Download dan ons nieuwe inspiratiemagazine.