U bevindt zich nu hierHomeBadenHanddouche

Handdouche0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

Ben jij toe aan een nieuwe handdouche? Wij verkopen een groot assortiment aan handdouches in onze showrooms, kom eens langs en bekijk ze! Wil je eerst wat meer informatie opdoen? Lees dan vooral verder en kom alles te weten over handdouches!

De handdouche is populair!

Veelal wordt een handdouche als hoofddouche gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar als een losse douche kop of als een set inclusief ophang bevestiging. De reden dat een handdouche populair is, is dat je deze op meerdere manieren kunt gebruiken. Zo kun je hem aan de muur bevestigen maar ook op jouw badrand. Ideaal voor wanneer je vaak in bad je haren wil uitspoelen.

Het verschil tussen een handdouche en een douchekop?

Veel mensen halen een handdouche en een douchekop door elkaar. Zo denken ook velen dat een handdouche altijd als douchekop kan worden gebruikt. Dit kan in 70% van de gevallen ook. Maar lang niet altijd. Een handdouche kun je niet altijd als douchekop gebruiken. Een handdouche is over het algemeen (erg) klein van stuk en is daardoor niet goed geschikt als douchekop. Ook de plaatsing van de handdouche is van belang. Een douchekop is vaak hoog tegen de wand bevestigd waardoor je er gemakkelijk onder kunt staan. Een handdouche is lager tegen de muur geplaatst.

Handdouche op glijstang

Wanneer men een handdouche als hoofddouche (en dus ook als douchekop) wil gebruiken, wordt er vaak gekozen voor een handdouche bevestigd op een glijstang. Op deze manier kun je de douchekop op een zelf uitgekozen hoogte instellen. Handig, vooral als de ene persoon langer is dan de ander.

Handdouches van topmerken voor de scherpste prijs

Wij hebben een breed aanbod handdouches in ons assortiment. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Grohe
  • Cleopatra
  • Hansa
  • Hansgrohe

Onze handdouches eens in het echt bekijken? Kom langs in een Sanisale showroom

Contact

Heb je vragen over een bepaald product of wens je vrijblijvend advies? Kom dan naar één van onze sanitair outlets, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie van één van onze badkamer specialisten. Wil je graag dat één van onze medewerkers voor jou klaar staat om je te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat jou het beste schikt.