U bevindt zich nu hierHomeBadenAccessoires

Accessoires0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

Je hebt een bad, maar daarbij nog niet de benodigde accessoires die jouw bad helemaal afmaken, én niet geheel onbelangrijk: veiliger maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handig badrekje voor over jouw bad heen of een antislip badmat voor extra grip bij het instappen?

Breed assortiment

Ben je toe aan een aantal accessoires om jouw bad(kamer) helemaal af te maken? Binnen ons assortiment accessoires vind je onder meer:

  • Badmatten
  • Badkussens
  • Handgrepen

Comfort en veiligheid door de juiste accessoires

Denk je aan comfort en luxe, dan denk je aan een (lig)bad. Dit is immers uiterst ontspannend en laat je even helemaal tot rust komen na een vermoeiende dag. Als je dan eindelijk lekker in bad ligt, leunt jouw hoofd op de harde badrand. Toch niet heel comfortabel en misschien zelfs onprettig. Met onze collectie hoofdkussens heb je keuze uit talloze goed ondersteunende hoofdkussens. Nu kun je pas écht relaxen.

Niet alleen geven (bad)accessoires de finishing touch en zorgen ze voor extra comfort. Ze maken jouw bad ook veilig voor kinderen of wanneer je bijvoorbeeld slecht ter been bent. Ongelukken zitten in een klein hoekje. Met onze collectie badgrepen zorg je ervoor dat je altijd grip hebt bij het in-en uitstappen. Voor extra veiligheid tijdens het uitstappen kun je ook denken aan antislip badmatten.

Accessoires voor de scherpste prijs

Bij Sanisale bieden wij jou altijd de laagste prijsgarantie. Wij houden niet van meer geld uitgeven dan nodig. Daarom proberen wij onze prijzen ook zo laag mogelijk voor jou te houden. Dit in combinatie met een brede collectie van verschillende prijzen maakt het zeer gemakkelijk om de juiste accessoires voor jouw bad te vinden. 

Advies nodig

Jouw badkamer accessoires gevonden? Kom dan naar één van onze sanitair outlets, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie van één van onze badkamer specialisten. Wil je graag dat één van onze medewerkers voor jou klaar staat om je te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat jou het beste schikt.

Zien wij je snel in één van onze showrooms?