Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sifons

Het is gebruikelijk om tussen de wastafelplug en de afvoer zelf een sifon, ook wel zwanenhals of waterslot genoemd, te plaatsen. Een sifon is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en van verschillende materialen.

Een sifon voorkomt dat nare luchtjes uit het riool uit uw wastafel komen. Doordat er in het sifon een laagje water zit, wordt de lucht afgesloten en komt de stank van het riool niet naar boven.

Sifons zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. Meest verkocht bij een wastafelafvoer is de bekersifon. Maar er zijn ook flessifons, p-sifons of s- sifons verkrijgbaar

Afvoerpluggen

Een afvoerplug is noodzakelijk om uw afvoersysteem vrij te houden van vuil. Zo voorkomt u verstoppingen. Daarnaast kan en afvoerplug ook gebruikt worden om de wasbak vol te laten lopen met water.
Afvoerpluggen zijn in veel gevallen los te verkrijgen en universeel. Dit wil niet zeggen dat iedere wastafelplug of afvoerplug per definitie in iedere wastafel past. Let altijd goed op de maten van het gat alvorens u een afvoerplug koopt.

Neem contact met ons op

Wilt u advies met betrekking tot de juiste wastafelafvoer? Schroom dan niet. Wij hebben alle nodige ervaring en expertise om u te kunnen voorzien van deskundig advies.