Toont alle 2 resultaten

 • Ink serie Ferro

  Ink
  ferro140

   1.967,-

 • Ink serie Momento

  Ink
  momento140

   2.000,-

Stijlvol en efficiënt

Een dubbele wastafel heeft plaats voor twee personen tegelijkertijd. Met een dubbele wasbak hoef je niet meer op elkaar te wachten en dat scheelt tijd. Wil je wel meerdere wastafels, maar niet vastzitten aan een wastafelmeubel? Dan kun je ook kiezen voor losse wastafels. Kijk dan eens bij onze collectie waskommen.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dubbele wastafel?

1. Ruimte
De ruimte waar de wastafel komt. Het gegeven dat een dubbele wastafel dubbel zoveel ruimte inneemt is onjuist. Dit kan, maar het hoeft niet. Tegenwoordig zijn er ook dubbele wastafels voor kleinere badkamers te koop.

2. Materiaal
De meeste dubbele wastafels zijn gemaakt van keramiek. Het is sterk en heeft maar weinig onderhoud nodig. Maar je kunt ook kiezen uit materialen als natuursteen, kunststof of hout.

Stijl jouw dubbele wastafel af

Een dubbele wastafel gaat altijd in combinatie met een badkamerkast. Verder dien je rekening te houden met toebehoren als: spiegels, afvoeren, kranen en wastafelpluggen. Wanneer je een opbouwkraan plaatst, dien je rekening te houden met het aantal kraangaten in je wastafel. Kies je voor een wastafel met of zonder overloop? Wanneer je kiest voor een overloop voorkom je het overstromen van de wastafelbak.

Advies & inspiratie

Behoefte aan deskundig advies? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Voor inspiratie ben je van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland.