Toont alle 3 resultaten

 • Grohe closetspoeler aansluiting 3/4

  Grohe
  37139000

   71,-

 • Grohe serie Rondo wc-drukspoeler 3/4 zonder stopkraan

  Grohe
  37347000

   162,-

 • Grohe urinoir-drukspoeler 1/2

  Grohe
  37339000

   104,-

Urinoirs zijn voor mannen én vrouwen zeer hygiënisch en praktisch. Zo is een urinoir voor de man vooral makkelijk, de vrouwen hoeven zich geen zorgen te maken over een vieze wc-bril. Ook werkt een urinoir waterbesparend aangezien ze ten opzichte van een standaard toilet minder water verbruiken. Tot slot neemt een urinoir relatief weinig ruimte in beslag waardoor ze ook in kleinere ruimtes bijvoorbeeld het toilet, gemakkelijk te plaatsen zijn.

Urinoirs van de beste merken

Wij hebben een zeer breed assortiment met urinoirs van topmerken. Waaronder: Duravit, Spinx Grohe. Er zijn allerlei variaties verkrijgbaar op het gebied van urinoirs. Zo kunt u kiezen voor een urinoir met deksel of een automatische doorspoel functie met sensor(waterbesparend). Maar ook zijn er urinoirs verkrijgbare met een zichtbare of onzichtbare watertoevoer

Vragen over urinoirs

Twijfelt u over de aanschaf van een urinoir of heeft u een vraag over één van onze modellen? Vraag onze adviseurs om advies. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om u te voorzien van juist advies voor uw badkamer of toilet. Bent een horeca-eigenaar of zoekt u naar urinoirs voor het bedrijf? Ook dan bent u bij ons van harte welkom voor advies en inspiratie. Kom langs in één van onze showrooms!