Enig resultaat

  • Geberit serie Aquaclean

    Geberit
    146170111

     2.662,-

Vlakspoel of diepspoel

Bij de keuze voor een staand toilet heeft u keuze tussen een vlakspoel- of een diepspoel toilet.

    • Bij een vlakspoeltoilet is er in het toilet een plateau geplaatst. Ideaal wanneer u regelmatig uw behoefte dient op te vangen. Wij adviseren over het algemeen om voor een diepspoel toilet te kiezen wanneer er geen medische noodzaak bestaat om de ontlasting op te vangen.

 

  • Bij een diepspoeltoilet valt de behoefte direct in het water. Dit voorkomt nare geurtjes. Diepspoel toiletten zijn dan ook bij uitstek geschikt voor plaatsing in de badkamer. Doordat er ook geen gespetter meer kan plaatsvinden (voor de mannen) is een diepspoeltoilet ook hygiënischer.

Staande toiletten voor iedere toiletruimte

Men heeft bij een staand toilet vaak een ouderwetse associatie. Groot, wit en lomp. Maar er zijn vandaag de dag veel verschillende en ook moderne staande toiletten te verkrijgen. U kunt kiezen voor klassieke ronde vormen. Maar ook voor strakke vierkante modellen.

Staande toiletten van de beste merken

Of u nu een grote of een kleine portemonnee heeft, voor ieder budget heeft u keuze uit een breed assortiment staande toiletten. U bent bij ons altijd verzekerd van kwaliteit.

Kom met ons in contact

Twijfelt u bij de aanschaf van een toilet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben de juiste expertise om u perfect te adviseren als het gaat om uw toiletruimte. U kunt hier contact met ons opnemen of kom naar één van onze showrooms!