Toont alle 5 resultaten

 • FG Design radiatorkranen

  FG-Design
  433536

   73,-

 • FG Design radiatorkranen

  FG-Design
  433535

   73,-

 • FG Design radiatorkranen

  FG-Design
  433534

   73,-

 • FG Design radiatorkranen

  FG-Design
  433533

   73,-

 • FG Design radiatorkranen

  FG-Design
  433546

   73,-

Passende radiator toebehoren

Met de verschillende ontwerpen van designradiatoren kun je bij Sanisale ook kiezen voor bijpassende radiator toebehoren. Afhankelijk van de soort radiator worden de radiator toebehoren onder of boven de radiator gemonteerd. Je kiest voor een thermostaatkraan die bij het ontwerp van de radiator past. Dit kan dus bijvoorbeeld van glanzend of mat chroom zijn. Heb je op dit moment een handkraan en wil je die graag vervangen door een thermostaatkraan? Ook dat is mogelijk. Als de aansluiting past, dan kun je een model uitzoeken dat je het meest aanspreekt. Deze installeer je dan zelf op je radiator. Alle benodigde materialen zitten erbij. Het is een compleet pakket radiator toebehoren.

Kies de juiste radiatorkraan

Onder de radiator toebehoren vallen twee soorten radiatorkranen. Ten eerste heb je de thermostaatkraan. Daarnaast is er een handkraan. Bij het uitzoeken van de radiator toebehoren zul je waarschijnlijk kiezen voor een thermostaatkraan. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen om er een handkraan op te zetten. Het verschil tussen beide radiator toebehoren is dat je met een thermostaatkraan de temperatuur kunt regelen met het bedieningspaneel. Vaak staan er cijfers op, bijvoorbeeld 1 tot en met 5. Je stelt de hoogte in en de temperatuur van het water in de radiator warmt zich op aan de hand van de omgevingstemperatuur. Bij een handkraan draai je de kraan open of dicht. Daarmee regel je de watertoevoer en zo bepaal je ook de temperatuur. Een thermostaatkraan is over het algemeen zuiniger in het verbruik van energie.

Kom voor advies naar de showroom

Wil je advies over wat voor jou de beste oplossing is? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen. Ze kunnen je adviseren over de verschillende soorten radiator toebehoren. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken. Dan installeert een professional voor jou de radiator toebehoren.