Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Verschillende soorten handdoekhaakjes

Er zijn veel verschillende handdoekhaakjes te verkrijgen. Wil je liever niet boren? Dan kun je kiezen voor handdoekhaakjes met een zuignap of plakstrip. Het nadeel hiervan is dat ze in de loop van de tijd los kunnen gaan zitten. Handdoekhaakjes zijn er in variaties van 1 haakje tot modellen met wel 5 haakjes. De keus voor het aantal haakjes is natuurlijk afhankelijk van jouw eigen behoeftes. Zo hebben gezinnen andere behoeftes in de badkamer dan een alleenstaand persoon.

Kleuren en materialen

Veel mensen kiezen voor glanzend of mat chroom. Dit past bij vrijwel iedere badkamerstijl. Chroom met een bepaalde kleur is ook mogelijk. Denk aan zwart, wit of koperkleurig. Handdoekhaakjes komen ook veel voor in de vorm van kunststof en plastic, ook deze hebben wij in ons assortiment. Oftewel, voor ieder budget vind je bij ons handdoekhaakjes. Je bent bij ons altijd verzekerd van kwaliteit.

Contact

Heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. Ook ben je altijd van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland.