Toont alle 4 resultaten

 • Aquasound MOVE SPEAKERSET BLUETOOTH 4.0 ((210 MM) WIT, 70 WATT (230V/12V)

  Aquasound
  SPKMOVE70-W

   419,-

 • Aquasound N-JOY MUSIC CENTER , CONTROLLER (IPX7) + WAND LADER +SOUND-BAR / 25 WATT (IPX5)

  Aquasound
  EMC45PRO-SB

   519,-

 • Aquasound N-JOY MUSIC CENTER, CONTROLLER (IPX7) + WAND LADER +TWIST SPEAKERSET + MINI-BOX / 50 WATT

  Aquasound
  EMC50PRO-TW

   542,-

 • Aquasound N-JOY MUSIC CENTER, CONTROLLER + WAND LADER +MOVE SPEAKERSET / 70 WATT

  Aquasound
  IRS70PRO-M

   649,-

Ben je op zoek naar accessoires om jouw bad(kamer) helemaal af te maken? Binnen ons assortiment vind je onder meer: badmatten, badkussens en handgrepen.

Comfort en veiligheid door de juiste accessoires

Denk je aan comfort en luxe, dan denk je aan een (lig)bad. Dit is immers uiterst ontspannend en laat je even helemaal tot rust komen na een vermoeiende dag. Als je dan eindelijk lekker in bad ligt, leunt jouw hoofd op de harde badrand. Toch niet heel comfortabel en misschien zelfs onprettig. Met onze collectie hoofdkussens heb je keuze uit talloze goed ondersteunende hoofdkussens. Nu kun je pas écht relaxen.

Niet alleen geven (bad)accessoires de finishing touch en zorgen ze voor extra comfort. Ze maken jouw bad ook veilig voor kinderen of wanneer je bijvoorbeeld slecht ter been bent. Ongelukken zitten in een klein hoekje. Met onze collectie badgrepen zorg je ervoor dat je altijd grip hebt bij het in-en uitstappen. Voor extra veiligheid tijdens het uitstappen kun je ook denken aan antislip badmatten.

Accessoires voor de scherpste prijs

Bij Sanisale bieden wij altijd de laagste prijsgarantie. Wij houden niet van meer geld uitgeven dan nodig. Daarom proberen wij onze prijzen ook zo laag mogelijk te houden. Dit in combinatie met een brede collectie van verschillende prijzen maakt het zeer gemakkelijk om de juiste accessoires voor jouw bad te vinden.

Advies nodig?

Jouw badkamer accessoires online gevonden? Kom naar één van onze sanitair showrooms en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie van één van onze badkamer specialisten. Wil je graag dat één van onze medewerkers voor jou klaar staat om je te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat jou het beste schikt. Zien we je snel in één van onze showrooms?