U bevindt zich nu hierHomeAccessoiresWastafelafvoer

Wastafelafvoer0

Er zijn op dit moment nog geen producten aanwezig. Deze komen z.s.m. online. Excuses voor het eventuele ongemak.

Wastafel afvoer 

Bent u op zoek naar een afvoer voor uw wastafel?Weet dan dat een afvoer uit meerdere onderdelen bestaat. Namelijk:

  • Een afvoerplug
  • Een sifon

Wastafel afvoer kopen

De meeste wastafels worden verkocht inclusief bevestigings materiaal. Mocht dit niet het geval zijn, dient u dit nog zelf aan te schaffen. Let er op dat u een geschikte afvoerset aanschaft voor uw wastafel. Hierbij is onderstaande van belang. 

  • De diameter van de afvoer
  • De diameter van de afvoerbuis

Het is van groot belang dat de afvoerbuis, de afvoer en de wastafel naadloos op elkaar aansluiten. U wilt immers geen natte voeten. Neem daarom altijd het zekere voor het onzekere en meet dit exact op. 

Wastafel afvoer kopen als complete set

U doet er slim aan om een wastafel als complete set aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat u alles van hetzelde merk heeft, waardoor dit altijd goed op elkaar aansluit. Ook kunt u er zeker van zijn dat u alle benodigde onderdelen in uw bezit heeft en alles is netjes in dezelfde stijl 

Afvoer pluggen

Een afvoer plug is niet persé noodzakelijk voor uw wastafel. Mits u de wastafel ook wil kunnen afsluiten.

Een afvoerplug raden wij wel sterk aan. Er komen veelvoudig nare geurtjes vanuit uw afvoer naar boven waar u niet op zit te wachten in uw badkamer. Ook beschermt een afvoerplug uw afvoersysteem. 

Daarnaast is een afvoerplug vaak de zogeheten "kers op de taart". En geeft uw wastafel net dat extra beetje glamour. Afvoerpluggen zijn te verkrijgen in vele verschillende design en prijsklasses.

Afvoerpluggen en sifons zijn te verkrijgen van verschillende merken en in diverse stijlen. 

Zo kunt u kiezen voor een design afvoerplug, maar wilt u zo veel mogelijk op de  kosten besparen, kunt u ook kiezen voor een basic wastafelplug. 

U heeft al een afvoerplug vanaf € 20,00 euro.